Látogatási tilalom lép életbe

Kórházi élet
2021.10.26.
Idős beteg kezét fogja egy dolgozó

Főigazgatói utasítás értelmében 2021. 10.27-től teljes körű látogatási tilalom lép érvénybe az Intézetünkben kezelt és gondozott szív- és érrendszeri betegek egészségének és életének védelmében, fertőzések megelőzése érdekében.
A bent fekvő betegek részére küldött csomagokat a Portaszolgálat 15-17 óra között veszi át a Fehér Holló utcai bejáraton. Kérjük a hozzátartozókat, hogy romlandó ételt és nagy mennyiségű folyadékot ne hozzanak.
A látogatási tilalom érinti a Gyermekszív Központot is. Az Intenzív osztályokon a látogatás naponta változhat, a betegek állapotának függvényében. Az 1. és 2. emeleti Osztályokon a bent fekvő gyermekek mellett egy egészséges szülő maradhat. Csak szülő lehet a gyermekekkel, egyéb látogatás tilos! A szülők figyelmét felhívjuk: otthonukat nem számítva, viseljenek kötelező jelleggel maszkot és fordítsanak különös figyelmet a kézhigiénére. A műtét alatt a szülők a földszinten várakozhatnak, onnan fogják őket felhívni, majd tájékoztatni. Súlyos állapotú beteg látogatásáról a kezelő orvosa egyénileg dönthet, írásos engedélyt adhat.
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!