Amerikai csoport érkezett Intézménylátogatás programunkra

Oktatás
2024.06.06.

Intézetünkben nagy hagyománya van az „Intézménylátogatás” programunknak, melynek keretén belül az érdeklődők betekintést nyerhetnek különböző egészségügyi területekbe és megismerhetik a betegellátás helyszíneit.

Célunk, hogy minél több fiatal ismerje meg munkánkat, ezáltal is segítve a pályaválasztásukat. Nagy általánosságban egészségügyi szakmát tanuló csoportok érkeznek hozzánk, de nem ritka az sem, hogy középiskolások pályaorientációs céllal jelentkeznek programunkra.

Nemrég a Semmelweis Egyetem közvetítésével érkeztek hozzánk Amerikából szakmabeli oktatók és hallgatók, akik kíváncsiak voltak Intézetünkre és az itt folyó gyógyító munkára.

Látogatásuk során a bemutatkozó előadást követően szakmai vezető kíséretében megtekintették a Felnőtt Kardiológiai Osztályt, a Felnőtt Kardiovaszkuláris Intenzív Terápiás Osztályt, a Sürgősségi Részleget, CT, MR gépeinket, a Gyermekszív Központot, a Skill Laboratóriumot, valamint a Gyógytornászok tornatermét.

Továbbra is szeretettel várjuk „Intézménylátogatás” programunkra a közép és felsőfokú képzésben részt vevő diákokat előre egyeztetett időpontban, egészségügyi és egyéb képzésekből, hazai és külföldi iskolákból!

Jelentkezéseket az oktatas@gokvi.hu e-mail címre várjuk.