Ukrán orvostanhallgatók a GOKVIban

Oktatás
2024.07.25.

Örömünkre szolgál, hogy nemrég egy 50 fős, főként orvostanhallgatókból és oktatóikból álló ukrán csoport látogatott el hozzánk intézménylátogatásra. A rövid bemutatkozást követően a látogatók 3 csoportra osztva szakmai vezetéssel látogatták meg kórházunk műtőit. Felnőtt Szívsebészeti Osztályunkon, Katéterterápiás Osztályunkon, valamint Elektrofiziológiai és Pacemaker Terápiás Részlegünkön nyerhettek betekintést kollégáink munkájába.

A Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet intézménylátogatási programja lehetőséget ad az érdeklődőknek, hogy betekintést nyerjenek különböző egészségügyi területekbe és megismerjék a betegellátás helyszíneit. Célunk, hogy minél több fiatal ismerje meg munkánkat, ezáltal is segítve a pályaválasztásukat. Nagy általánosságban egészségügyi szakmát tanuló csoportok érkeznek hozzánk, de nem ritka az sem, hogy középiskolások pályaorientációs céllal jelentkeznek programunkra.

Továbbra is szeretettel várjuk „Intézménylátogatás” programunkra a közép és felsőfokú képzésben részt vevő diákokat előre egyeztetett időpontban, egészségügyi és egyéb képzésekből, hazai és külföldi iskolákból!

Jelentkezéseket az oktatas@gokvi.hu e-mail címre várjuk.