Komplex stresszkezelő csoport

Ha javítani szeretne a megküzdési képességein, jelentkezzen komplex stresszkezelő csoportunkba.

Mint minden egészségügyi probléma, így a szívbetegség is egyedi kihívásokkal, gyakran pedig stresszel jár. A betegséggel járó stresszel és a változásokkal való hatékony megküzdéshez a páciens eszköztárának bővítésére lehet szükség.
Pszichológus szakembereink által tartott komplex stresszkezelő csoportunk célja, hogy olyan eszközöket adjon a betegek kezébe, amelyekkel hosszú távon enyhíthetik a pszichés problémáikat. Elsősorban olyan készségek fejlesztésében segítünk, amelyekkel a szívbetegség okozta stresszt kutatások által bizonyítottan hatékony módon tanulhatják meg csökkenteni, és amelyekkel tartós javulás érhető el az életminőségben.

Kiknek ajánljuk?

  • Akik stressztüneteket tapasztalnak (rossz hangulat, szomorúság, aggodalom és nyugtalanság, frusztráció, ingerlékenység és harag, társas elzárkózás, magányosság)-Akiknek szívbetegségükhöz köthető tüneteik stresszre, feszültségre felerősödnek
  • Aki tudja vállalni a csoporton való rendszeres részvételt

Időpont: 8-12 alkalomszám, hetente egy alkalom várhatóan szeptembertől, alkalmanként 1,5 óra
Helyszín: Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet
Díjazás: TB alapon, ingyenesen igénybe vehető

Jelentkezés: felnottpszichologia@gokvi.hu
Kérjük jelentkezéskor e-mailben írja meg nekünk röviden ismertetve a csoportra való jelentkezés okát, valamint alap adatait tüntesse fel (név, születés dátum, TAJ szám).

Várunk minden felnőtt, intézetünkben kezelt, kedves érdeklődőt!